Sci-fi rollespil ‘Den tabte koloni’
20. november 2014

 
Vores nye rollespils-kampagne ‘Den tabte koloni’ er for de 12-18 år-rige. Indtil nu har vi afholdt 2 spil-gange med action, nerfguns, mutanter, rebeller, læger og meget mere.

Næste spilgang er torsdag d. 27. nov.
 

Se mere på hjemmesiden – KLIK HER
 
 


______________________________________
 
 
Rollespil om Holger Danske
12. sugust 2014

 
D. 13. september afholder vi rollespillet ‘Når Danmark stander i våde’ som er et rollespil baseret på Josefine Ottesens nye bog ‘Helgi Daner’.
Bogen handler om den legendariske Holger Danske (Helgi Daner) og om hans eventyr og liv. Vores rollespil foregår i slutningen af bogen, hvor Helgi Daners far – kong Gøtrik – er under belejring af hans fjende, Harald Røde.
 

Se mere om rollespillet – KLIK HER

 

Kom og vær med. Det blir skide godt.
Claus Raasted


______________________________________
 
 

Harry Potter Rollespil
14. juni 2014

 
D. 28. juni afholder vi juniorscenariet “Den Magiske Skole”, som er et Harry Potter rollespil for 8-15 årige. Til rollespillet spiller du en af eleverne på magiskolen Hogwarts, hvor der vil blive undervist i fag som Bæstologi, Kampmagi og Alkymi.
 
Du behøver hverken have troldmandskappe eller tryllestav for at deltage – det skal vi nok have med til dig. Vi håber på at se dig på Den Magiske Skole. Og skynd dig at tilmelde dig. Der er nemlig ikke særligt mange pladser!
 

Se mere på hjemmesiden: DEN MAGISKE SKOLE
 

Mvh.
Charles Bo Nielsen & Claus Raasted – arrangører for Den Magiske Skole.
 


______________________________________