Amager Fælled

Amager Fælled rollespillene har kørt siden 2005 og har gerne et sted mellem 100 og 150 spillere. Rollespillet er specielt målrettet de 8-13-årige (Dispensation give på begge sider). Her kan du være med selvom du aldrig har spillet rollespil før. Vi spiller med hold, der har voksne holdledere og det er også muligt at låne sværd og kostumer af os.

Vi spiller i forårssæsonen og efterårssæsonen. Forårssæsonen går typisk fra starten af marts til sommerferien, og efterårssæsonen går fra sommerferien slutter til det bliver for koldt en gang i november. Vi spiller søndage i lige uger – datoer finder du herunder.

 

Spildatoerne for Forårssæsonen 2021
Søndag den 14. marts
Søndag den 28. marts Køb din billet her
Søndag den 11. april Køb din billet her
Søndag den 25. april Køb din billet her
Søndag den 9. maj Køb din billet her
Søndag den 23. maj Køb din billet her
Søndag den 6. juni Køb din billet her
OBS: datoerne kan ændres efter Corona Restriktioner.

 

Tid og sted
Spillere chekkes ind fra 11.00 til 11:30. Spillet begynder kl. 12:00, når alle er blevet sminket og klar. Mellem 11.00 og 12.00 er der selvfølgelig mulighed for at lege og slås med nogen af de voksne så man ikke skal kede sig. Vi spiser frokost kl. 13:30, så man skal huske madpakke. Spillet slutter kl. 15:30 hvor børnene skal afhentes igen.
Hvis det regner meget kan vi godt finde på et slutte tidligere. I så fald vil vi annoncere det ved check-in inden spilstart.

Vi mødes ved DR-Byen metro st (på det grønne område ved indgangen til Amager Fælled overfor metrostationen)
(Møde området om morgnen).

Parkering
Man kan parkere på parkeringspladsen ved Radiohuset. Parkering er gratis i de første 15 minutter, og koster ellers 20 kroner i timen. Det er også muligt at parkere på de nærliggende villaveje (på den anden side af metroen) – det er gratis om søndagen. Det er forbudt at parkere ved indgangen til Amager Fælled (hvor vi mødes), og vi beder alle om at overholde dette forbud.

Se eventuelt kort nedenunder.

• Link til DR-byens parkering: https://drkoncerthuset.dk/praktisk-info/parkering-transport/
• Link til Københavns kommune: https://www.kk.dk/artikel/priser-og-takstzoner-parkering/

Klik på billedet for at forstørre
Amager fæll

 

Pris
Det koster 100 kroner at deltage til Rollespil på Amager Fælled. Man skal være medlem af foreningen Rollespilsfabrikken for at deltage. Man kan enten melde sig til her eller møde op i skoven. Vi tager imod mobilepay og kontanter. Du kan melde dig ind i Rollespilsfabrikken her. Husk at første gang man deltager efter indmelding er gratis!

Sæsonkort
Man kan til Rollespil i Amager fælled købe sæsonkort. Prisen på dette er altid 100 kr. + 70 kr. per resterende spilgang i sæsonen.(Eksempelvis så koster det 380 kr. hvis der 4 spilgange tilbage udover den man er kommet til)
Hvis man ikke allerede er medlem ved køb af sæsonkortet, så bliver man det. En sæson består typisk af 6-8 spilgange, og derfor kan man spare en del penge, ved at købe sit sæsonkort, i starten af sæsonen.
(prisstigningen blev sat i værk, i år 2017)

 

Lån af sværd og kostume
Vi har både kostumer og våben du kan låne ganske gratis.

 

Madpakke
Man skal selv sørge for madpakke, for ca. kl. 13:30 spiser vi frokost. Husk også at tage noget at drikke med, da man nemt kan blive tørstig af at rende rundt og slås!

 

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at emaile eller ringe til os. Du kan finde vores kontaktinformation under Kontakt.