Hold

Til rollespil i Amager-faelled kan man spille med på et voksenstyret hold. De voksenstyrede hold har voksne holdledere og udlånskostumer. Her vil en voksen sørger for, at man har det sjovt og at der er noget at lave. Når man ankommer i skoven kan man selv vælge hvilket hold man vil spille med på.

Du kan læse mere om alle Jarkvelts kulturer i Jarkwelt-bogen (pdf).

 

 


Sortelverne

Hvordan Sortelverne opstod vides ikke, men at de tre elviske racer har samme forfædre er der ingen tvivl om. Men hvor længe Sortelvere har eksisteret ved ingen det første møde mellem Sortelvere og andre racer fandt sted omkring år 300 efter Alasisk tidsregning, hvor de for første gang kom op fra underverdenen for at anlægge deres store borg, Arbech, der er deres eneste fæstning over jorden.
I det svage lys som Sortelvernes magiske krystaller kaster under jorden er lyse farver kun noget, der gør det lettere for fjender at opdage hvor man står. Mørke farver er derfor de fortrukne blandt de underjordiske elvere, brud på mørket, da den er hellig for Sortelverne.

Kampråb:
“Skygge og Død!”

Kofte farve: lilla

 

3568445cb54187ee12b673c9fc0a3e68
Røverne

Røverkongen Albert er måske Jarkwelts mest efterlyste mand. Sammen med sin bande har han hærget og plyndret alle, gode som onde, i jagten på rigdom. Hans næstkommanderende Listige Ludwig er eftersøgt for tyveriet af Alasias kronjuveler, og de andre folk i Alberts enorme bande er berygtet for lignende, dristige kup. Og Alberts røverbande tæller tusindevis af røvere.

Medlemmerne af Alberts tyvebande klæder sig ikke på den samme måde. Nogle bruger de penge de stjæler på fint, dyrt tøj, andre på fed mad som de spilder på deres lasede pjalter. Kun én ting er ens, nemlig et mørkegrønt armbind, så de kan genkende hinanden når det går vildt til under deres røverier. De går gerne med hatte, for jo flottere en hat man har i banden, jo højere er man på strå.

Kampråb:
”Blod og guld! Blod og guld!”

Kofte farve: mørke grøn
 

5885fc78ba52e3d5e9e1288780828b19
Skovelverne

I de dunkle skove blandt de tavse træer lever skovelverne. Man kan kende elverne på deres spidse ører og spidsere knive. De er en race hvis liv er dedikerede til at søge skønhed, selvforståelse og fred. Denne fred finder de dog ikke så længe andre er for tæt på dem, og selvom Skovelverne er fredselskende væsner, så er deres intolerance legendarisk.

Skovelvernes tøj er en af grundene til, at de så ofte falder i et med træerne. Naturfarver er altdominerende hos disse elvere, og især er der en overvægt af grøn og brun, og selvom Skovelvernes beklædning mere består af funktionelle kofter og bukser end af kåber og rober, så er der altid plads til skønne broderier, elegante smykker og dekorative udskæringer. Kampråb:
Elvisk Blod! Elvisk Mod.

Kampråb:
“Elvisk Mod! Elvisk Blod!”

Kofte farve: lysegrøn

 

dværgene Dværgene

Mellem Kejserriget og Stepperne ligger en bjergkæde der kaldes for Stormnæve Bjergene. Dette er Dværgenes hjemstavn som de kalder for Jernets Næver og rejsende der betræder dværgenes rige bydes ofte velkommen med en næve af jern.
Selvom dværgene er lavstammede og langskæggede er de stærke som stålet de smeder og hårdføre som de klipper der huser dem.
En dværg bærer praktiske klæder og bekymrer sig sjældent om smykker og ornamenter. Grove læderforklæder, slidstærke bukser og tykke gevandter af skind og læder er hverdagstøj for en dværg.

Kampråb:
”Stål og Sten!”

Kofte farve: orange

 

LRwall0008
(billede kommer snart)
Det Underjordiske folk
Gemt og glemt igennem århundreder, har disse mange forskellige klaner af adspredte folk kæmpet borgerkrige og bitre konflikter med andre racer om herredømmet i jordens dyb.
Efter mange og travle forsøg fra overfladens racer, i at prøve og finde disse underjordiske folk, har det nu bragt frugt, og disse hærdede og mystiske folk er nu klar til at skulle møde nye udfordringer der må komme med overfladens bæster.
Tøjet i dybet er ofte simple kofter og kåber i brunt eller mørkerødt. Beklædningen skal helst være praktisk og robust rettere end prangende og pompøs.
De underjordiske kendes oftest på at de bærer mange eller flettet reb, som symboliserer, at de er nødt til at stå sammen mod de mystiske farer som lurer både over såvel som under jorden.
I deres rækker er der også mange magikerer, som oftest henter deres kræfter fra elementsten de har fundet i jordens dyb.
Kampråb:
“Stål og Mod!”

Kofte farve: grå