Hold

Til rollespil i Amager-faelled kan man spille med på et voksenstyret hold. De voksenstyrede hold har voksne holdledere og udlånskostumer. Her vil en voksen sørger for, at man har det sjovt og at der er noget at lave. Når man ankommer i skoven kan man selv vælge hvilket hold man vil spille med på.

Du kan læse mere om alle Jarkvelts kulturer i Jarkwelt-bogen (pdf).

 

Alasias Luftflåde
Kongeriget Alasia er et rige hvor velnærede bønder dyrker markerne og noble adelsfolk beskytter riget som er gået i arv til dem gennem mange generationer.
Luftflåden består af mægtige luftskibe der flyver gennem skyerne med en blanding af magi og teknologi. Hård disciplin og et kongetro mandskab holder flåden i luften, men nu er de styrtet ned på Dragens Tand. Kan de finde vejen hjem eller vil de gå til grund i et fremmed land?

Kampråb: “For kongen og for Alasia!”

Kofte farve: Mørkegrøn

 

Bystaternes Monsterjægere

Fra de prægtige og velhavende handelsbyer mod nord kommer Bystaternes Monsterjægere. Denne bataljon af soldater er eksperter i alt hvad der har med opsporing og udryddelsen af monstre at gøre. På rejsen hjem havner de på Dragens Tand og opdager at der er brug for deres særlige evner. Der hvor der kan tjenes en skilling er et sted der er værd at være for Monsterjægerne.

Kampråb: ”For pengene og sejren”

Kofte farve: Gul

 

Dværgene
Fra Stormnæve Bjergene kommer de stærke og hårdføre Dværge. Lad dig ikke narre af deres lange skæg eller lavstammede figurer, Dværgene er mægtige krigere med hud så hård som sten og våben af det mægtigste stål. Efter at være blevet tvunget til at flygte fra deres hjemland er Dværgene nu på jagt efter en måde at vinde deres rige under bjergene tilbage, koste hvad det vil!

Kampråb: “stål og sten”
Kofte farve: Orange

 

Dæmonerne

Fra de dybeste afgrunde af Taros rige kommer dæmonerne for at sprede kaos og ødelæggelse i deres mørke overherres navn. Med en forkærlighed for farlige aftale og lumske handler er dæmonerne ikke nogen man skal undervurdere. Deres mål er totalt overherredømme over Jarkwelt og de er villig til at knuse alt modstand de møder i jagten på at slippe rædslerne fra Taros rige løs.

Kampråb: “Taros! Taros! Taros!”

Kofte farve: Sort

 

Skovelverne

I de dunkle skove blandt de tavse træer lever skovelverne. Man kan kende elverne på deres spidse ører og spidsere knive. De er en race hvis liv er dedikerede til at søge skønhed, selvforståelse og fred. Denne fred finder de dog ikke så længe andre er for tæt på dem, og selvom Skovelverne er fredselskende væsner, så er deres intolerance legendarisk. Særligt når deres dyrebare skov er i fare.

Kampråb: “Elvisk mod, elvisk blod”

Kofte farve: Lysegrøn

 

Sørøverne

På det åbne hav mod syd hærger de lovløse sørøvere uforberedte handelsskibe i jagten på guld og bytte. Ser man deres farverige fartøjer i horisonten må man hellere gøre sig klar på en kamp. Sørøverne kæmper for deres besætning, for friheden og for berømmelsen der er at hente ude på bølgerne. De elsker skinnende skatte og en god sømandsvise, men man skal ikke tage deres glade udstråling for givet. Vender man ryggen til en sørøver kan man næsten være sikker på en kniv i ryggen eller en lettere pengepung.

Kampråb: “Planken ud! Planken ud!”

Kofte farve: Blå