Bordrollespil

Rollespilsfabrikken tilbyder nu bordrollespil for eventyrlige sjæle!

Har du nogensinde ønsket at dykke ned i Jarkwelts univers, som ridder, mester tyv eller noget helt tredje? Har dig og dine venner altid tænkt over, hvilke slags helte I ville være i eventyrbogen, og hvilke valg i ville have truffet, hvis det var jer der blev skrevet om på bøgernes sider? Og er du klar på at få nye venner og skabe fede historier, imens i ruller terninger over jeres egen episke saga? Så er Rollespilsfabrikkens nye bordrollespilsgrupper lige noget for dig.

Vi har alt hvad der skal bruges til jeres episke eventyr, i form af bøger, terninger og figurer, så vi mangler bare dig og dine ideer, til at skabe eventyret med os. Vores udvalgte spilmestre har stor erfaring i diverse rollespilssystemer som f.eks. det klassiske Dungeons & Dragons, eller det nye danske system Helteliv, som er specifikt udviklet til børn og unge.

Uanset hvilket system jeres spilmester ender med at bruge, skal det med sikkerhed blive sjovt og underholdende – også selvom man aldrig har prøvet det før. Vi stræber efter at der er plads til alle, og vi skal nok sørge for at alle får en intuitiv introduktion til spillet.

Så fat din blyant og rul din terning, og tag ud på eventyr som pirat, ridder eller noget helt tredje, udforsk selv Jarkwelts univers. Med lidt held, får i skrevet jeres historier og eventyr ned i heltenes sangbøger. Mulighederne er uendelige, for her er det kun fantasien der sætter grænser!

Hvor

Rollespilsfabrikken, Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj
Det er i den grå villa.

Tidspunkt

Bordrollespil foregår ca. mellem klokken 17 til 20, vi slutter senest klokken 21.

Hvad er en sæson billet

En sæson billet dækker over 6 spilgange med spilgang hver anden uge.

Hvornår

Se mere information under køb af billet. Vi åbner løbende nye hold på forskellige dage.

Pris

500 for en hel sæson. (link skal ændres)

Kontakt

Frederik Nissen
fm.nissen@gmail.com
28761892