Drakwalds hemmeligheder

Invitation til rollespillet Drakwalds hemmeligheder!
Vi er i Rollespilsfabrikken stolte af at kunne byde jer velkommen til vores store sommer børnerollespilsscenarie
Drakwalds hemmeligheder!
For 100 år siden forsvandt fortet Drakwald og skovene omkring fra landkortet. Ingen vidste hvordan det var gået til. Men for en uge siden, gennem tågen, begyndte træerne at komme til syne, og de første modige eventyrer samlede sig og gik mod tågen. Nogle for at opklare mysteriet om hvorfor Drakwald forsvandt, mens andre satte kurs efter de magiske skatte, som rygtet siger er gemt i fortets skattekammer. Tør du træde gennem tågen?!

Drakwalds hemmeligheder er et rollespil for børn i alderen 7-14 år. Og foregår ude i Hareskoven ved Rollespilshytten. Til rollespillet vil man blive inddelt på et af de 6 hold, som hver vil blive anledt af en holdleder fra Rollespilsfabrikken. Til rollespillet vil der blive serveret aftensmad for børnene.
Vi kan ikke løfte sløret for meget af rollespillets program, men vi kan love at det bliver vildt!

Hold:

  • Drakwalds garde – En gruppe forbandede soldater, som er bundet til at tjene deres poster til evig tid, kæmper nu for at få ophævet deres forbandelse og beskytte landets hemmeligheder.

  • Røverne - Røverkongen Albert har sendt en flok af hans bedste røvere afsted, for at plyndrer eventyrer og ikke mindst se om de kan finde nogle af skattene gemt i skoven.

  • Den Sorte Loge – Når ond magi er på spil, så logens medlemmer aldrig langt væk, og rygtet om magiske artefakter, så kalder skoven jo på ondskab og fæle planer.

  • Vikingerne – Guld og farer! Det er netop det som en viking bedst kan lide. Derfor er en gruppe vikinger sejlet afsted, for at bevise deres værd i kamp og plyndrer alt hvad de kan finde.

  • Solens Orden – Ordensmesteren og hans trofaste orkpaladin har sammen med en gruppe riddere af ordnen draget ud, efter at en seerske forudså et stort mørke af ondskab vil rejse sig fra skovens dyb.

  • Bystaternes eventyrer – Fra bystaterne er en gruppe eventyr rejst afsted, for at finde lykken blandt skovens hemmeligheder. For hvem kan kalde sig selv en rigtig eventyrer, hvis man ikke rejste mod denne nye chance!

Praktisk: Dato: D. 12 juni Tid: Fra kl. 11 – til kl. 21

Pris: 150 kr.

Mad: Man skal selv have en madpakke med, men rollespillet sørger for aftensmad.

Sted: Rollespilshytten, Ballerupvej 93, 3500 Værløse (Parkeringen foregår ved Savværket, Ballerupvej 99, 3500 Værløse)

Tilmelding: https://bifrost.foreninglet.dk/memberportal/subscribe/index/65157

Vi håber på at se jer!