Hold

Til rollespil i Rude Skov kan man spille med på enten et voksenstyret hold eller et børnestyret hold. De voksenstyrede hold har voksne holdledere og udlånskostumer. Her vil en voksen sørger for, at man har det sjovt og at der er noget at lave. Når man ankommer i skoven kan man selv vælge hvilket hold man vil spille med på.

De børnestyrede hold er primært for de lidt ældre spillere og har ingen voksen holdleder. Man bestemmer også selv hvilken Jarkwelt kultur holdet skal tilhøre og hvilke mål og plots man vil spille med på.

Du kan læse mere om alle Jarkvelts kulturer i Jarkwelt-bogen (pdf).

 

orkerne Orkerne

Orkerne finder man overalt, hvor der er krig og ufred, for de elsker slåskampe. Det er et primitivt folkefærd der på grund af deres fysiske styrke og deres kamplyst aldrig har interesseret sig synderligt for håndværk og handel. Men kamp – det elsker de.

Eftersom Orker sjældent er opmærksomme på hvilket tøj de bærer betyder det, at de fleste Orker er usselt klædt. Pjalter, hullede bukser, gamle pelse og sammensyede skindrester holder de fleste Orker varme. Farvevalget er ofte tilfældigt, men spiller ikke den store rolle i sidste ende. For efter et halvt år i naturen er alting jo brunligt og laset, og brunt er derfor altid populært blandt Orker.

Kampråb:
”Orkamok! Orkamok!”

Kofte farve: brun

 

Den Sorteloge
Den Sorteloge
Nogle siger, at det mest frygtede navn i Jarkwelt er Taros – navnet på den dæmon, som Den Sorte Loge tjener. Logen kæmper for at indsamle magiske genstande og sjæle, for at styrke deres dæmonherre, i hans kamp mod de andre urdæmoner. Og de bruger alle midler – løgn, svindel og overfald er fuldt ud accepteret når det handler om at tjene Taros.

Medlemmer af Den Sorte Loge bærer næsten altid sort. Sorte kåber, sorte kofte og sorte bukser. Tanken er at fjenden skal se en mur af sort nærme sig og allerede der begynde at frygte Logen. Påklædningen blandt medlemmerne er utroligt varierede og siden deres baggrund ofte er forskellig er det eneste fællestræk at de alle bærer så meget sort som muligt.

Kampråb:
“Taros! Taros! Taros!”

Kofte farve: Sort

 

elverne
Lyselverne
For mange, mange år siden levede alle elver i skovene, men da de fandt Sjernedal gik det op for nogle af dem, at de ikke var kommet fra træerne men fra stjernerne, og alt hvad man som elver havde troet på var forkert. Denne opfattelse deltes ikke af alle, og det førte til strid og krig. Siden dengang har Lyselverne ikke haft meget tilovers for Skovelverne – eller for nogen andre racer.
Lyselvernes klæder er gerne blanding af lange, flagrende kåber i hvid og lyseblå og elegante længder af stof, som de bærer snoet om sig på samme måde som Ørkenfolket. Naturfarver ses ned på som værende noget der hører ”træ-elverne” til, mens påklædning med dekorative runer og magiske inskriptioner vækker stor respekt hos Lyselverne.
Kampråb:
“For Lyset! For Sejren!”

Kofte farve: Hvid

 

625ae5e55ab4dea91862b4eccfa83c77
Kongeriget Alasia

Beskrivelse:
Syd for det mægtige Ioniske Kejserrige ligger det ældste af menneskenes riger – Kongeriget Alasia, hvis første Konge kronede sig selv for mange hundrede år siden. I dette rige findes mange forskellige ridderordener og troldmandsloger, som alle beskytter landet. En af de mest kendte ordener i Alasia er heksejærgerne.

Heksejærgere bærer rustning i kamp. Om det er en ringbrynje ligesom Alasias adelsfolk bærer, eller om det er en pladerustning, har heksejærgerne brug for at beskytte sig. Heksejærgerne bruger modsat Alasias krigere, ikke kun slagsværd og skjolde. De bruger forskellige våben der er effektive mod monstre. En heksejærger er altid bevæbnet med et sværd, men bærer også pæle mod vampyrer, eller knive af sølv mod varulve.

Farve: Lyselilla er den fineste farve i Alasia, og bæres af Alasias soldater når de går i krig.

Kampråb:
“Aske til aske, alt skal brænde!”

Kofte farve: Lilla

 

viking
Vikingerne
På den nordlige ø, Norrheim, lever et folk af søfarer og tapre krigere, der kæmper mod naturen for at overleve, og mod andre folkeslag for at trives. Dette folk er Vikingerne, der overalt er kendt for at være søfarere og ikke mindst sørøvere. Højrøstede, krigeriske og overmodige er der ingen tvivl om, at de er, men Vikingerne er også hjertelige, loyale og tapre.
Blandt Vikingerne er den typiske klædedragt en simpel tunika og et par posebukser der er snøret ved anklerne. Grå er den mest anvendte farve, men også andre neutrale nuancer bliver brugt. Meget få vikinger går dog i farvestrålende tøj, og den som klæder sig prangende høster ikke meget respekt hos dette barske folk. Enkelte smykker bæres dog, men disse er tit grove og store og gerne af stål.

Kampråb:
“Vilnir! Vilnir! Vilnir!”

Kofte farve: Lyseblå

 

Skovtrolde
(billede kommer senere)
Dybt inde i Tusmørkeskoven, hvor træerne står tættest finder bor skovtroldene i fred og harmoni med skovens andre beboere. Skovtroldene er et nomadisk folk, og bosætter sig sjældent det samme sted i længere tid. Hver stamme bliver ledt af deres stamme-shaman, men da de ikke tror på hierarki bliver shamanen set som en vejleder og vismand for stammen. Ikke en bestemmer. Få mennesker har mødt troldene da de ofte holder sig væk fra udefrakommende eller ”glat-huder” som de kalder dem pga. deres glatte og rene hud.

Skovtroldende har ikke forståelse for pænt og nydeligt tøj, og går derfor kun i varm og praktisk beklædning. Beklædningen lavet af materialer de har fundet i naturen såsom skind, pels, og læder. De præger deres tøj med magiske amuletter og objekter lavet af skovens ressourcer for, at opnå et bedre bånd med naturen som hjælper dem med at trække og bruge dens magiske kræfter.

Kampråb
”Vi lever, vi dør, vi lever igen!”

Kofte farve: Grå
 

By holdet

byhold upload

Byholdet er et nyt hold man kan spille i Rudeskov. På byholdet kan man få lov at spille forskellige roller der alle sammen har en forretning. Man kan spille en forretning alene eller sammen med sine venner. Byholdets holdleder er borgmesteren eller viceborgmesteren, som bestemmer i byen.
Hvis du vil spille på byholdet skal du tilmelde dig over email:
gtv1997@gmail.com
I tilmeldingen skal der stå navn, alder og hvilken forretning du gerne vil spille. Man skal kun tilmelde sig en gang, men det er vigtigt at man også melder sig af hvis man ikke gider spille det længere.

Man kan spille:
Kroen: Kroen er en forretning som sælger mad og drikkelse. Det er også en forretning hvor man kan spille om magiske genstande og guld. Som kro i byen skal man sørge for ikke at løbe tør for mad proviant, så dem skal man samle i rollespillet. Kroen starter altid med småkager og saft de kan sælge.

Smedjen: Smedjen er en forretning der laver våben; skjolde, sværd og andet. Som smed i byen skal man skaffe de nødvendige resurser i rollespillet for at lave våben. Det kan man høre borgmesteren om. Smedjen starter altid med 5 våben og 2 skjolde som de kan sælge.

Alkymisterne: Alkymisterne er en forretning der laver magiske eliksirer, som de kan sælge i byen. Som alkymist skal man skaffe ingredienser i rollespillet, for at lave eliksirer. Det kan man høre borgmesteren om. Alkymisterne starter altid med 3 forskellige eliksirer

Den frie kirke: Den frie kirke er en forretning der sælger velsignelser fra guderne. Den frie kirke dyrker ikke én religion, men låner fra de forskellige holds. Derfor er alle hold med deres forskellige religioner velkomne i kirken så længe man opfører sig ordentligt. Som den frie kirke skal man skaffe magiske genstande i rollespillet, som kan vise Kirkens pragt.

leveregler:
– Adlyd borgmesteren for han ved bedst.
– Hvem der ejer byen er ligegyldig så længe forretningerne overlever.
– En god handel skaber mere handel.
– Fuskeri gror løgnens lange næse

Farve:
Gul