Rollespilsfabrikkens store Rollespilslejr

Rollespilslejr 2019 vil blive afholdt d. 15.-19. juli   –   kontakt: info@rollespilslejr.com

 

Sted
Sommerlejr Klinteborg – Ribsvej 9, 4540 Fårevejle

Tid
ankomst 15. juli kl. 14.00
afgang 19. juli kl. 14.00

Transport
Der er desværre ikke nogen bus transport i år.

Man skal selv medbringe følgende
Hovedpude, sovepose eller dyne m. dynebetræk og lagn, tandbørste, tandpasta, sæbe, håndklæde, skiftetøj til alle dage og lidt ekstra til hvis man bliver våd.

Rollespilsgrej
Vi vil tage en masse kostumer og rollespilsvåben med som man frit kan låne til de forskellige rollespil vi afholder. Man er selvfølgelig også velkommen til at tage sit eget kostume og våben med. Husk dog at skive navn og telefonnummer på dine private rollespils-ting.
2 uger inden lejren, vil der blive udsendt et brev med en liste over, hvilke typer rollespil vi vil afholde, så man kan pakke de rigtige kostumer/våben.

Forventninger til forældre
Jo mere hjælp vi får til det praktiske omkring lejren, jo mere kan vi fokusere på det vi er bedst til, nemlig at lege/slås med ungerne. Det forventes derfor at forældre, der er med på lejren hjælper til med det praktiske; Dvs. at hjælpe til med at lave mad, rengøring og slutrengøring af lejren, og ikke mindst hygge sig.
Skulle man få blod på tanden og have lyst til at være med til at spille rollespil, er man mere end velkommen. Man skal blot melde sig til den ansvarlig afvikler for det pågældende rollespil (afviklere vil stå på “aktivitets tavlen” på selve lejren).

Kontakt
info@rollespilslejr.com