Hold

Til rollespil i Kildevældsparken kan man spille med på 4 hold. Alle hold er styret af en voksen holdleder. Det er den voksne holdleder, der sørger for alle har et sjovt, og at folk ikke kommer til skade.

Drogis hus

Nøgleord: Fremsyn, frimodighed og diplomati

Der er én ting, helte af Drogi vægter over alt andet: diplomati. Det er ikke fordi, at de ikke er stærke og dygtige krigere, men de trækker aldrig våben, før det er absolut nødvendigt. I stedet vil de altid søge at løse en konflikt ved ordets magt – ligesom Drogi gjorde det i sin tid. De sætter en ære i at sprede glæde og håb, hvor end de befinder sig.
Det betyder også, at Drogis hus sjældent går ind i små konflikter. De specialiserer sig i stedet i det store billede og langvarige løsninger. De kigger tilbage i historien og har sig altid for øje, ikke at gentage fortidens fejl.
Drogis helte arbejder meget forskelligt. Nogle samler sig i store grupper, andre rejser ud alene, men én ting er altid sikker: de har altid et smil og en fortælling til enhver, der ønsker at lytte.

Koftefarve: Rød

Drogi

Frejdis’ hus

Nøgleord: Lighed, individualitet & dedikation

I Frejdis’ hus er det hver helt for sig selv. Udefra kan det syntes hårdt, men for Frejdis’ følgere handler det om, at følge sine egne veje – også når den vej går mod strømmen. De er kendt som et af de mest dedikerede og hårdt arbejdende huse, der nok kan hjælpes ad, men som samtidigt sætter en ære i ikke at være afhængige af andre.
Det er tradition, at når en aspirerende helt optages i huset, bortgiver de alle deres ejendomme og frasiger sig sin families navn. I Frejdis’ hus må man kæmpe og gøre sig fortjent til respekt, ligegyldigt hvor man kommer fra, eller hvem ens forfædre måtte være.
Helte af Frejdis’ hus ses meget sjældent i grupper. Enhver må gå deres egen vej, og derfor vil disse helte oftest arbejde alene, og kun i nødstilfælde søge hjælp fra andre helte.

Koftefarve: Sort

Drogi

Ramogash’s hus

Nøgleord: Sammenhold, balance og ærlighed

I Ramogash’ hus er der én værdi, der vurderes over alt andet: sammenhold. Eleverne i huset ved, at ligegyldigt hvor stærke de hver især er, ligger deres egentlige styrke i det, de kan udrette sammen. Det er derfor også vigtigt for huset, at dets medlemmer selv vælger og dedikerer sig til huset. Gennem årene har dette udformet sig i forskellige prøver og ritualer, som nye medlemmer har skullet igennem.
Derudover vægter Ramogash’ hus balance og ærlighed. Et stærkt sammenhold kræver stærke individer, der ved hvem de er; det kræver åbenhed, ærlighed og loyalitet – både overfor fællesskabet men i lige så stor grad overfor en selv.
Ofte hører man digte og oder om store helte, der alene har slagtet et monster, men sjældent hører man om individer fra Ramogash’ hus. Hvis du til gengæld hører om en landsby, vis pøblen efter årtiers tugt og nedværdigelse, endelig fandt mod til at stå sammen mod en ergærrig fyrste, er det ikke utænkeligt, at helte af Ramogash står bag.

Koftefarve: Blå

Drogi

Selions hus

Nøgleord: Disciplin, handlekraft, ambition

Selions hus bakker aldrig væk fra en udfordring. Ligegyldigt hvor farlig, udmattende eller umulig en opgave måtte synes at være, vil en helt af Selion aldrig vige tilbage eller give op.
Husets dyrkelse af handlekraft og ambition har givet dets elever et ry for at være impulsive og magtbegærlige, og selvom dette i nogle tilfælde har været sandt, er det heldigvis sjældent. For på trods af den enkeltes vilje til at springe hovedkulds ind i den farligste situation, er deres indre disciplin enestående.
Helte af Selions hus arbejder ofte alene eller i små specialiserede enheder. Det er dem, der kaldes efter, når kampen synes tabt og sejren umulig.

Koftefarve: Grøn

Drogi