Praktisk

Rollespilsfabrikkens store Rollespilslejr

Rollespilslejr 2023 blev afholdt d. 17.-21. juli 2023   –   kontakt: sommerlejr@rollespilsfabrikken.dk

Sted

Sommerlejr Klinteborg – Ribsvej 9, 4540 Fårevejle

Tid

Ankomst 17. juli kl. 12.00-13.00- afgang 21 juli kl. 12.00-13:00

Transport

Du skal selv finde vej til lejren. Det er nemmest at gøre i bil, men man kan også tage toget til Fårevejle og en bus videre til Ordrup, og gå 800m til lejren.
Man kan også koordinere transport med andre forældre, ved at spørge ud i vores Facebook gruppe for forældre, link her.

Man skal selv medbringe følgende

  • Hovedpude
  • Sovepose eller dyne med betræk
  • Lagen
  • Tandbørste og tandpasta
  • Sæbe
  • Håndklæde
  • Skiftetøj til 5 dage + lidt ekstra for en sikkerheds skyld
  • Godt fodtøj
  • Badetøj

Rollespilsgrej

Vi vil tage en masse rollespilsvåben med som man frit kan låne til de forskellige rollespil vi afholder. Man er selvfølgelig også velkommen til at tage sit eget kostume og våben med. Husk dog at skive navn og telefonnummer på dine private rollespils-ting.

6 uger inden lejren, vil der blive udsendt et deltagerbrev med en liste over, hvilke typer rollespil vi vil afholde, så man kan pakke de rigtige kostumer/våben.
Til enkelte scenarier kan børnene låne kostumer af os, det vil være beskrevet i deltagerbrevet.

Forventninger til forældre

Jo mere hjælp vi får til det praktiske omkring lejren, jo mere kan vi fokusere på det vi er bedst til, nemlig at lege og underholde ungerne. Det forventes derfor at forældre, der er med på lejren hjælper til med det praktiske; Dvs. at hjælpe til med at lave mad, rengøring og slutrengøring af lejren, og ikke mindst hygge sig.

Forældrene på sommerlejren har en god tradition, for at være en aktiv del af lejren, og giver gerne en hånd til scenarier, som romersk soldat, alien eller hvad end scenariet kalder på. De har selvfølgelig også tid til at hygge med deres børn og de andre forældre. Hvert år, opstiller vi også et forældrescenarie, så forældrene også har mulighed for at afprøve hvad rollespil kan, når børn ikke er med.

Vi elsker alle de aktive og engagerede forældre vi har på lejren, men lejeren er først og fremmest til for børnenes skyld. Derfor oprfordrer vi jer, forældre, til højst at købe 2 voksenbilletter per familie.

Sovemuligheder

På sommerlejren er der 3 forskellige slags sovepladser: værelser, sovesal og telt.

Værelsesbilletterne er typisk de mest eftertragtede, her får du en seng på enten et 2-mands værelse, 3-mands værelser, eller et 6-mands værelser. Vi prøver så vidt muligt at holde familier samlet, men man kan f.eks. risikere at skulle dele et 6-mands værelse med 2 andre, hvis man er 4 i en gruppe. Der er mulighed for at skrive ønsker om bofæller og faciliteter i tilmeldingen (hvis man f.eks. har nogle venner på lejren, som man gerne vil dele værelse med, eller andre behov).

Sovesalen er som du kender den fra lejrskolen – fyldt med køjesenge. Det kan være en god idé at tage ørepropper og en sovemaske med, hvis man ikke sover så tungt.

Der er også mulighed for at slå et telt op på lejren, så skal man købe en teltbillet. Man har selvfølgelig adgang til lejrens bade- og toiletfaciliteter. Der er begrænset plads til telte, og derfor også en øvre grænse for antallet af teltbiletter. Derfor opfordrer vi folk til at tage for store telte med, husk der skal være plads til alle.

Priser

Sovesal: Barn 2350 kr. Voksen 950 kr.

Telt: Barn 2350 kr. Voksen 950 kr.

Værelse: Barn 2750 kr. Voksen 950 kr.

Sponsor billetter 1250 kr.

Kontakt

Skriv til: sommerlejr@rollespilsfabrikken.dk