Amager Fælled

Fantasy live-rollespil på Amager Fælled har kørt siden 2005 og har gerne omkring 100 spillere. Rollespillet er specielt målrettet de 8-13-årige (Dispensation gives på begge sider).

Her kan du være med selvom du aldrig har spillet rollespil før. Vi spiller med hold, der har voksne holdledere og det er muligt at låne sværd og simpelt kostume af os. Vi spiller i forårssæsonen og efterårssæsonen. Forårssæsonen går typisk fra starten af marts til sommerferien, og efterårssæsonen går fra sommerferien slutter til det bliver for koldt en gang i november. Vi spiller søndage i lige uger – datoer finder du herunder.

Spildatoerne for Forårsssæsonen 2023

  • Søndag den 12. marts
  • Søndag den 26. marts
  • Søndag den 9. april
  • Søndag den 23. april
  • Søndag den 7. maj
  • Søndag den 21. maj
  • Lørdag den 3. juni (Fælles afslutning i Rude skov)

Tid

Spillere chekkes ind fra 11.00 til 11:30. Spillet begynder kl. 12:00, når alle er blevet sminket og klar. Mellem 11.00 og 12.00 er der selvfølgelig mulighed for at lege og slås med nogen af de voksne så man ikke skal kede sig. Vi spiser frokost kl. 13:30, så man skal huske madpakke og drikkedunk. Spillet slutter kl. 15:30 hvor børnene skal afhentes igen. Hvis det regner meget kan vi godt finde på et slutte tidligere. I så fald vil vi annoncere det ved check-in inden spilstart og på facebook.

Sted

Vi mødes ved broen til Amager Fælled tæt på DR-Byen metro station. (Møde området om morgnen).

Man kan parkere på parkeringspladsen ved Radiohuset. Parkering er gratis i de første 15 minutter, og koster ellers 20 kroner i timen.

Det er også muligt at parkere på de nærliggende villaveje (på den anden side af metroen) – det er gratis om søndagen. Det er forbudt at parkere ved indgangen til Amager Fælled (hvor vi mødes), og vi beder alle om at overholde dette forbud.  

Se eventuelt kort nedenunder for parkeringsmuligheder.

Oversigtskort over parkering. Klik for større kort (åbnes i nyt vindue)

Link til DR-byens parkering: https://drkoncerthuset.dk/praktisk-info/parkering-transport/

Pris

Det koster 100 kroner at deltage til Rollespil på Amager Fælled. Man skal være medlem af foreningen Rollespilsfabrikken for at deltage. Man betaler for den enkelte spilgang ved check-in og vi tager imod mobilepay og kontanter. Du kan melde dig ind i Rollespilsfabrikken her. Husk at første gang man deltager efter indmelding er gratis!

Sæsonkort

Man kan til Rollespil på Amager Fælled købe sæsonkort. Prisen på dette er altid 100 kr. + 70 kr. per resterende spilgang i sæsonen. (Eksempelvis så koster det 380 kr. hvis der 4 spilgange tilbage udover den man er kommet til). Hvis man bliver medlem samtidig med køb af sæsonkort, så betaler du kun de 70 kr. for de resterende spilgange i sæsonen. Du skal stadig betale for at blive medlem. En sæson består typisk af 7 spilgange, og derfor kan man spare en del penge, ved at købe sit sæsonkort, i starten af sæsonen.

Lån af sværd og kostume

Vi låner både kostume, bælte, sværd og skjold ud ganske gratis til alle vores deltagere.  

Madpakke og Drikkedunk

Man skal selv sørge for madpakke, for ca. kl. 13:30 spiser vi frokost sammen. Husk også at tage noget at drikke med, da man nemt kan blive tørstig af at rende rundt og slås!  

Spørgsmål

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os. Du kan finde vores kontaktinformation under Kontakt.

Læs mere her