Rollespilsfabrikken

Om foreningen

Arrangementer på denne side bliver arrangeret af den københavnske rollespilsforening Rollespilsfabrikken.

Vi er en af Danmarks største rollespilsforeninger med omkring 1000 medlemmer og vores primære aktivitet er at arrangere rollespil og projekter, der styrker det danske rollespilsmiljø. Vi laver arrangementer for både børn, unge og voksne.

Rollespilsfabrikken er medlem af DUF igennem Bifrost, som er landsforeningen for kreativ udvikling af børn og unge.

Læs mere på vores hjemmeside

Du kan læse meget mere om foreningens historie, vedtægter og værdier på rollespilsfabrikken.dk og holde dig opdateret på vores aktiviteter på vores sociale medier

Bliv meldem

For at deltage i Rollespilsfabrikkens arrangementer skal man være medlem af foreningen. Et medlemskab koster 100 kr pr. kalenderår og giver én gratis spilgang til enten Rude Skov, Amager Fælled eller Valbyparken når man melder sig ind.

Landsforeningen Bifrost

Når man bliver medlem af Rollespilsfabrikken bliver man også automatisk medlem af rollespillernes landsforening, Bifrost. Du kan læse mere om Bifrost og de andre lokalforeninger på landsforeningenbifrost.dk.

Data og privatlivspolitik

Rollespilsfabrikken er dataansvarlig, og vi sikrer, at dine personoplysninger behandles i overensstemmelse med lovgivningen. Læs hele foreningens privatlivspolitik her.