Bordrollespil

Rollespilsfabrikken tilbyder nu bordrollespil for eventyrlige sjæle!

Har du nogensinde ønsket at dykke ned i Jarkwelts univers, som ridder, mester tyv eller noget helt tredje? Har dig og dine venner altid tænkt over, hvilke slags helte I ville være i eventyrbogen, og hvilke valg i ville have truffet, hvis det var jer der blev skrevet om på bøgernes sider? Og er du klar på at få nye venner og skabe fede historier, imens i ruller terninger over jeres egen episke saga? Så er Rollespilsfabrikkens nye bordrollespilsgrupper lige noget for dig.

Vi har alt hvad der skal bruges til jeres episke eventyr, i form af bøger, terninger og figurer, så vi mangler bare dig og dine ideer, til at skabe eventyret med os. Vores udvalgte spilmestre har stor erfaring i diverse rollespilssystemer som f.eks. det klassiske Dungeons & Dragons, eller det nye danske system Helteliv, som er specifikt udviklet til børn og unge.

Uanset hvilket system jeres spilmester ender med at bruge, skal det med sikkerhed blive sjovt og underholdende – også selvom man aldrig har prøvet det før. Vi har plads til alle, og vi skal nok sørge for at alle får en intuitiv introduktion til spillet.

Så fat din blyant og rul din terning, og tag ud på eventyr som pirat, ridder eller noget helt tredje, udforsk selv Jarkwelts univers. Med lidt held, får i skrevet jeres historier og eventyr ned i heltenes sangbøger. Mulighederne er uendelige, for her er det kun fantasien der sætter grænser!

Hvor:
Rollespilsfabrikken, Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj

Tidspunkt:
klokken 17 til 20, vi slutter senest klokken 21.

Hvad er en sæson billet:
En sæson billet dækker over 6 spilgange med 1 spilgang hver anden uge.

Hvornår:
Se mere information under køb af billet. Vi åbner løbende nye hold på forskellige dage.

Pris:
500 for en hel sæson.

Sygdom
Skulle en spilmester være så uheldig at blive syg, så vil en anden spilmester stå klar med et mini scenarie, så man stadig kan spille noget fedt bordrollespil.

Coronamæssige hensyn:
Vi følger regeringens anvisninger, dette betyder at:

  • Vi spritter alle borde og stole af efter brug.
  • Undervejs er det kun Spilmesteren, der rykker på figurer.
  • Alle terninger, blyanter m.m. sættes i 48 timers karantæne efter brug.

Kontakt:
Frederik Nissen
fm.nissen@gmail.com
28761892