Bordrollespil

Rollespilsfabrikken tilbyder nu bordrollespil for eventyrlige sjæle!

Har du nogensinde ønsket at dykke ned i Jarkwelts univers, som ridder, mester tyv eller noget helt tredje?

Har dig og dine venner altid tænkt over, hvilke slags helte I ville være i eventyrbogen, og hvilke valg i ville have truffet, hvis det var jer der blev skrevet om på bøgernes sider?

Og er du klar på at få nye venner og skabe fede historier, imens i ruller terninger over jeres egen episke saga?

Så er Rollespilsfabrikkens nye bordrollespilsgrupper lige noget for dig!

Kom og spil!

Vi har alt hvad der skal bruges til jeres episke eventyr, i form af bøger, terninger og figurer, så vi mangler bare dig og dine ideer, til at skabe eventyret med os. Vores udvalgte spilmestre har stor erfaring i diverse rollespilssystemer som f.eks. det klassiske Dungeons & Dragons, eller det nye danske system Helteliv, som er specifikt udviklet til børn og unge.

Uanset hvilket system jeres spilmester ender med at bruge, skal det med sikkerhed blive sjovt og underholdende – også selvom man aldrig har prøvet det før. Vi stræber efter at der er plads til alle, og vi skal nok sørge for at alle får en intuitiv introduktion til spillet.

Så fat din blyant og rul din terning, og tag ud på eventyr som pirat, ridder eller noget helt tredje, udforsk selv Jarkwelts univers. Med lidt held, får i skrevet jeres historier og eventyr ned i heltenes sangbøger. Mulighederne er uendelige, for her er det kun fantasien der sætter grænser!

Hvor og hvornår

Præcise tidspunkt aftales med jeres spilleder, men er typisk en hverdagsaften hver anden uge fra 17-20.

  • Rollespilsfabrikken
    Brønshøjvej 17, 2700 Brønshøj.

Tilmelding

Man tilmelder sig ved at skrive til Martin på martinsinding@gmail.com, og så forsøger han at sammensætte et hold. Det er dog ikke sikkert, at der er nok børn i en tilsvarende aldersgruppe til at sammensætte et hold.

Hvis muligt opfordrer vi derfor til at forsøge at samle en ven eller to, eller måske et helt hold selv, da det øger chancen for at holdet kan sættes i gang så hurtigt som muligt. Spørg eventuelt inde på vores forældregruppe på Facebook, om der er nogle der savner en gruppe at spille med.

Pris

  • 500 DKK pr barn for en gruppe på 6 børn 
  • 600 DKK pr barn for en gruppe på 5 børn
  • 750 DKK pr barn for en gruppe på 4 børn

Prisen dækker en sæson på 6 spilgange med mulighed for fornyelse.

Kontakt

Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at sende os en mail eller ringe til os.

Martin Sinding
42 31 15 31

martinsinding@gmail.com