Rude Skov

Rollespillet i Rude Skov er vores ældste aktivitet, og har siden starten i 2004 af flere omgange været Danmarks største rollespilskampagne. Rollespillet er specielt målrettet de 8-13-årige (Dispensation gives på begge sider). Her kan du være med selvom du aldrig har spillet rollespil før. Vi spiller med hold, der har voksne holdledere og det er også muligt at låne sværd og kostumer af os.

Vi spiller i forårssæsonen og efterårssæsonen. Forårssæsonen går typisk fra starten af marts til sommerferien, og efterårssæsonen går fra sommerferien slutter til det bliver for koldt en gang i november. Vi spiller lørdage i lige uger – datoer finder du herunder.

 

Spildatoerne for Efterårssæsonen 2020

lørdag d. 08. August.
lørdag d. 22. August.
lørdag d. 05. September.
lørdag d. 19. September.
lørdag d. 3. Oktober.
lørdag d. 17. Oktober.
lørdag d. 31. Oktober.
 

Tid

Kl. 11.00 – 11:30. Check-in og betaling (hvis man ikke er medlem af RollespilsFabrikken skal man også udfylde en tilmeldingblanket).

Kl. 11:30 – 12.00. Sminkning og fri slåskamp med en af de voksne. Spillet begynder kl. 12.00.

kl. 13:30 – 14.00. Samlet frokostpause (husk madpakke og drikke).

kl. 15:30. Spillet slutter.
OBS: Hvis det regner meget kan vi godt finde på et slutte tidligere. I så fald vil vi annoncere det ved check-in inden spilstart.

 

Sted
Vi mødes på parkeringspladsen ved Femsølyng på Hørsholm Kongevej.
(Billede af parkeringspladsen her).

 

Pris
Det koster 100 kr at deltage til Rollespil i Rude Skov og så bliver du også medlem af foreningen Rollespilsfabrikken. Vi tager imod mobilpay og kontant. Al indmelding foregår i skoven. Hvis du vil spare lidt tid i check-in-køen, kan det være en fordel at have printet en indmeldingsblanket, og udfyldt den forinden.
Den kan findes her.
(indmeldingblanket).

 

Sæsonkort
Man kan til Rollespil i Rude Skov købe sæsonkort. Prisen på dette er altid 100 kr. + 70 kr. per resterende spilgang i sæsonen.(Eksempelvis så koster det 380 kr. hvis der 4 spilgange tilbage udover den man er kommet til)
Hvis man ikke allerede er medlem ved køb af sæsonkortet, så bliver man det. En sæson består typisk af 6-8 spilgange, og derfor kan man spare en del penge, ved at købe sit sæsonkort, i starten af sæsonen.
(prisstigningen blev sat i værk, i år 2017)

 

Lån af sværd og kostume
Vi låner både kostume, bælte, sværd og skjold ud ganske gratis til alle vores deltagere.

 

Madpakke
Man skal selv sørge for madpakke, for ca. kl. 13:30 spiser vi frokost. Husk også at tage noget at drikke med, da man nemt kan blive tørstig af at rende rundt og slås!

 

Spørgsmål
Hvis du har spørgsmål er du altid velkommen til at emaile eller ringe til os. Du kan finde vores kontaktinformation under Kontakt.